Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
DeLoach Zinfandel Russian River Valley California Deloach 2014

Vad tyckte du?

DeLoach Zinfandel Russian River Valley California Deloach 2014

USA, California, 750 ml

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2014

Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

2014, Zinfandel Russian River Valley DeLoach Russian River Valley, Californien Zinfandel Russian River Valley DeLoach
Primært lavet på druer fra de yngre vinstokke på BCD, den Becnel og Slusser vimarkerne, med mindre mængder druer fra ældre vinstokke fra Saitone og Boschetti markerne. Vinen er lavet i en stil, der fremhæver Russian River Valleys karakteristiske egenskaber og unikke smagsprofiler. Duften lokker med noter af Boysenbær, brombær og viol og let sort peber. Vinen er medium-fyldig til fyldig med fremragende balance, lækker frisk syre og stor struktur - karakteristisk for Russian River Valley terroiret.

Producenten

Deloach Vineyards, den banbrytande Russian River Valley producent av prisbelönta Pinot Noir, Chardonnay och Zinfandel, släppt sin Estate Chardonnay och Pinot Noir med årgång 2010. Vår Estate Vineyard är certifierad Biodynamiks, organiskt och representerar kulmen på en lång och målinriktat projekt för att bli en mer självgående och miljövänlig producent av fina bioviner.

 

När Boisset familjen köpte Deloach Vineyards 2003, en av de första beslut var att omvandla ca 7 hektar stora vingård till ekologisk och Biodynamisk jordbruk. Årtionden av konventionell kemisk jordbruk hade lämnat jorden trött och dränerad. Vingården, med dess strategiska läge på en östlig bänk i Russian River, är en av de främsta tillgångarna i vingården och en av de första saker som besökarna ser vid ankomsten. Återställa vingården var en chans för de nya ägarna, under ledning av Jean-Charles Boisset, att visa sitt engagemang för att förändra vinindustrin inifrån. Dessa förändringar inkluderade Miljövänliga innovationer i hur vinet paketeras och levereras till konsumenter, men de började med själva jorden. DeLoach Estate Vineyard skulle inte bara planteras, och återföds i syfte att exemplifiera vinet som kommer från stora växtplatserna och som odlas naturligt. DeLoach Estate Vineyard är skapad ur naturen sätt att verka helt naturligt.

http://www.deloachvineyards.com/