Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
DeLoach Zinfandel Forgotten Vines Sonoma County Deloach 2014

Vad tyckte du?

DeLoach Zinfandel Forgotten Vines Sonoma County Deloach 2014

USA, California, 750 ml

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2014

Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

2014, Zinfandel Forgotten Vines DeLoach Sonoma County, Californien Zinfandel Forgotten Vines DeLoach
Forgotten Vines (glemte vinstokke) er lavet til ære for de mange gamle Zinfandel vinmarker der i årevis nærmest blev glemt i Sonoma County. Vinen er lavet på druer fra udvalgte eksemplariske gamle vinmarker beplantet sidst i 1800 tallet og i begyndelsen af 1900 tallet. På den tid var der tradition for at plante mindre mængder af andre druesorter blandt Zinfandel-stokkene, så vinene herfra er såkaldte "field blends" med primært Zinfandel og små mænger Petite Sirah, Carignan, Alicante Bouchet m.fl. hvilket giver en unik kompleksitet til den endelige vin. Flot frugtig duft med noter af krydderi og kakao. Silkeblød vin med overdådig smag af brombær, blåbær, ribs, tobak og mælkechokolade en flot lang eftersmag.

Producenten

Deloach Vineyards, den banbrytande Russian River Valley producent av prisbelönta Pinot Noir, Chardonnay och Zinfandel, släppt sin Estate Chardonnay och Pinot Noir med årgång 2010. Vår Estate Vineyard är certifierad Biodynamiks, organiskt och representerar kulmen på en lång och målinriktat projekt för att bli en mer självgående och miljövänlig producent av fina bioviner.

 

När Boisset familjen köpte Deloach Vineyards 2003, en av de första beslut var att omvandla ca 7 hektar stora vingård till ekologisk och Biodynamisk jordbruk. Årtionden av konventionell kemisk jordbruk hade lämnat jorden trött och dränerad. Vingården, med dess strategiska läge på en östlig bänk i Russian River, är en av de främsta tillgångarna i vingården och en av de första saker som besökarna ser vid ankomsten. Återställa vingården var en chans för de nya ägarna, under ledning av Jean-Charles Boisset, att visa sitt engagemang för att förändra vinindustrin inifrån. Dessa förändringar inkluderade Miljövänliga innovationer i hur vinet paketeras och levereras till konsumenter, men de började med själva jorden. DeLoach Estate Vineyard skulle inte bara planteras, och återföds i syfte att exemplifiera vinet som kommer från stora växtplatserna och som odlas naturligt. DeLoach Estate Vineyard är skapad ur naturen sätt att verka helt naturligt.

http://www.deloachvineyards.com/