Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Storm Wines Presquile Pinot Noir, Santa Maria Valley, 2013

Vad tyckte du?

Storm Wines Presquile Pinot Noir, Santa Maria Valley, 2013

USA, California, 750 ml, 14,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2013

Druvor

Pinot Noir

Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Storm Wines ligger i Santa Barbara i Kalifornien och drivs av en enmans armé - Ernest Storm och hans passion för Pinot Noir. Produktionen är småskalig och kvalitetsinriktad med bara 10,000 flaskor/år och druvorna till vinerna köper han in från ett gäng skickliga odlare med vinrankor i svala lägen. Detta ger en frukt som mognar långsammare, vilket ger flera smakkomponenter och en bättre balanserad syra i det färdiga vinet. Resultatet är alltid en mycket elegant Pinot Noir, där fokus ligger på svalka och elegans snarare än koncentration och intensitet. Det är en svår stil att bemästra, eftersom alla småfel som begås under vinframställning, obarmhärtigt exponeras i vinet. Detta gör att Ernest har en filosofi som går ut på att störa vinet så lite som möjligt och i allmänhet bara använda en mycket begränsad mängd ny ek. Och det råder ingen tvekan om resultatet! Förutom Pinot Noir gör Ernest Storm högt eftertraktade viner på bland annat sauvignon blanc, chardonnay och Rhônedruvor som syrah och viogniner från AVAs som Santa Rita Hills och Sana Ynez Valley.