Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Reichsrat von Buhl Ungeheuer Forst - Riesling Grosses Gewächs 2013

Vad tyckte du?

Reichsrat von Buhl Ungeheuer Forst - Riesling Grosses Gewächs 2013

Tyskland, Pfalz, 750 ml, 13%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2013

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

WineSpectator
91

Vinous
91

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Reichsrat von Buhl ligger i hjärtat av Pfalz i staden Deidesheim. Von Buhl är erkänd som en av Tysklands mest talangfulla vinproducenter. Vem vet, kanske det är staden som ger inspiration för det är här som man hittar tidigare förbundskanslern Helmut Kohls favoritrestaurang Schwarzes Hahn. Med poäng på upp till 98 poäng, von Buhl länge sedan bevisat att de kan göra stora vin. För oss är det som om historien om von Buhl bara har börjat. Reichrat von Buhl har anställt något som liknar Tysklands mest kompetenta vinmagerteam med Elitöenolog Stefan Weber från Muller Catoir i täten. Reichsrat von Buhl äger några av de bästa vingårdarna i Pfalz. Kirschenstück, Jesuitengarten, Pechstein, Ungeheuer, Stift och Reiterpfad är bara några av dem. Faktum är att 41% av von Buhls vingårdar klassificerade som ”erste lagen” - vilket motsvarar Grand Cru. Det finns en precision och en renhet i frukten som gör viner från von Buhl  oerhört rik och intensiv. Vinerna har en lång livslängd framför sig. Här får du Riesling när den är som bäst.
http://www.reichsrat-von-buhl.de/