Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Graham Beck The Game Reserve Chenin Blanc 2015

Vad tyckte du?

Graham Beck The Game Reserve Chenin Blanc 2015

Sydafrika, Western Cape, 750 ml, 13,5%

Frisk och fruktig chenin blanc som passar till många sorters maträtter. Frukten till detta vin har odlats i Agter Paarl och Groenekloof i Darling på Western Cape. Efter jäsning och 3 månader på sin jästfällning blendas vinerna och får vila ytterligare 3 månader innan buteljering. Passar till smakrik ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2015

Druvor

Chenin Blanc

Smaknotering

Fruktig, stor och druvtypisk doft med toner av gråpäron, örter och tropisk frukt. Smaken är torr, fruktig och relativt fyllig med fantastisk syra och toner av melon, gråpäron och örter.

Drickes
2019-2019
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
3 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Frisk och fruktig chenin blanc som passar till många sorters maträtter. Frukten till detta vin har odlats i Agter Paarl och Groenekloof i Darling på Western Cape. Efter jäsning och 3 månader på sin jästfällning blendas vinerna och får vila ytterligare 3 månader innan buteljering. Passar till smakrika fiskrätter och ljusa fågel- och kötträtter.

Producenten

Graham Beck Wines grundades 1983 i området Robertson av entreprenören Graham Beck. Efter stora framgångar i gruvindustrin kunde han förverkliga sin dröm att bygga ett toppvineri i ett område där han såg stor potential och i princip ingen annan odlade druvor. Här kunde Graham också bedriva sin passion med hästuppfödning, vilken är en stor del av Graham Beck Enterprises. Graham Beck är mest känt för sina mousserande viner av typen Méthode Cap Classique, som innebär en andra jäsning i flaskan. Deras ansvarige vinmakare för dessa viner är ingen mindre än Pieter “Bubbles” Ferreira, som är landets mest kända vinmakare för mousserande viner.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter sedan 2017 och därmed är passande för dig som är vegan.https://grahambeck.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du