Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Vinologist Sauvignon Blanc eko 2019

Vad tyckte du?

Vinologist Sauvignon Blanc eko 2019

Ekologisk

Sydafrika, Swartland, 750 ml, 14%

Bakom Vinologist står ägarna till Boekenhoutskloof under ledning av den mycket berömda vinmakaren och pionjären Marc Kent. Med sitt nya projekt Vinologist har Marc Kent ambitioner att göra 100% ekologiskt vin från West Cape-områdena nära Kapstaden vilket är nytt jämfört med den allmänna konventionel ···

Styckvis

119:-

/flaskaOrd. pris 139:-
Låda (12 st)

119:-

/flaska, totalt 1 428:- Ord. pris 1 668:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Vegetariskt och sallader
  • Asiatiskt
  • Kryddstarkt
Årgång

2019

Druvor

Sauvignon Blanc

Smaknotering

Smak och doft är rik och druvtypisk med eleganta aromatiska inslag av vita blommor. Krämig textur och inslag av tropiska frukter med en frisk syra.

Drickes
2020-2025
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Bakom Vinologist står ägarna till Boekenhoutskloof under ledning av den mycket berömda vinmakaren och pionjären Marc Kent. Med sitt nya projekt Vinologist har Marc Kent ambitioner att göra 100% ekologiskt vin från West Cape-områdena nära Kapstaden vilket är nytt jämfört med den allmänna konventionella vinframställning som råder i detta området. Här är ett av de första vinerna och det är naturligtvis gjort på 100 procent sauvignon blanc från Swartland. Producenten

Bakom Vinologist står ägarna till Boekenhoutskloof under ledning av den mycket berömda vinmakaren och pionjären Marc Kent. Med sitt nya projekt Vinolog har Marc Kent ambitioner att göra 100% ekovin från West Cape-områdena nära Kapstaden, vilket är nytt jämfört med den allmänna konventionella vinframställning som råder i detta område. Marc Kent söker ständigt efter det bästa resultatet och endast druvor från de bästa vinstockarna används i vinet. Målet med Vinologi är ett innovativt sortiment av autentiska viner som bäst representerar druvans ursprung, med en attraktiv presentation till ett bra pris. På grund av det varma klimatet och de många soltimmarna uppnår druvorna optimal mogning som ger fruktiga viner med friskhet. Vinerna är ekologiskt producerade med respekt för naturen och vinerna erbjuder god kvalitet utan stora krusiduller.

https://www.vinologist.co.za/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du