Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Hartenberg Weisser Riesling 2010

Vad tyckte du?

Hartenberg Weisser Riesling 2010

Sydafrika, Stellenbosch, 750 ml, 13%

Högst upp på Botellary Hill där det ofta drar in en sval bris har Hartenberg valt att plantera sina rieslingstockar. Vinet är mycket lättsamt med fina druvaromer och en riesling i en torr, generös stil. Hartenberg är mest förknippat med sina röda viner men både sauvignon blanc, chardonnay och denna ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2010

Smaknotering

För de tillfällen när det serveras inte alltför hett kryddad asiatisk mat är detta vin helt perfekt! 

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Riesling från Sydafrika med en inte alltför påtaglig restsötma gör vinet till en perfekt följeslagare till lättare asiatiska smaker. Prova gärna att göra en liten asieninspirerad fiskgryta med mycket nudlar och sköna kryddor.

Vinet


Högst upp på Botellary Hill där det ofta drar in en sval bris har Hartenberg valt att plantera sina rieslingstockar. Vinet är mycket lättsamt med fina druvaromer och en riesling i en torr, generös stil. Hartenberg är mest förknippat med sina röda viner men både sauvignon blanc, chardonnay och denna riesling har ett gott anseende. En perfekt aperitif eller ett vin till en lättare skaldjursrätt. 2012-2014