Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
De Trafford Blueprint Syrah 2014

Vad tyckte du?

De Trafford Blueprint Syrah 2014

Sydafrika, Stellenbosch, 750 ml, 14,5%

Mogen Syrah från klassiska De Trafford. Vinet är gjort på druvor från vingården Keermont där vinstockarna har en genomsnittlig ålder på 20 år.  Vinet jästes spontant, lagrades på gamla ekfat och genomgick varken klarning eller filtrering. Vinet kan drickas nu men vinner på en tids ytterligare lagrin ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2014

Druvor

Syrah

Smaknotering

Inbjudande doft av mörka plommon, körsbär, björnbär, svartpeppar, färska örter, mineral och lite nejlika. Saken är djup och välbalanserad med mycket frukt och kryddiga toner. Fint integrerade tanniner och ett långt avslut.

Drickes
2019-2024
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Livets Goda
93 p "Ett vin till i raden som vi tycker mycket om."

"Ceder, svarta vinbär och tobak tar ton, tillsammans med sälta, vegetala toner och en rik mörk frukt. Toner av lakrits och nypon smyger runt och det finns en mineralisk stuns och krydda som skedar harmoniskt med en god fruktsötma. Bra längd i avslutet med bibehållet frukthäng. Ett vin till i raden som vi tycker mycket om."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/5451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar bra till smakrika rätter av nötkött och vilt. För inspiration klicka på recepten nedan.

Vinet

Mogen Syrah från klassiska De Trafford. Vinet är gjort på druvor från vingården Keermont där vinstockarna har en genomsnittlig ålder på 20 år.  Vinet jästes spontant, lagrades på gamla ekfat och genomgick varken klarning eller filtrering. Vinet kan drickas nu men vinner på en tids ytterligare lagring.

Producenten

David De Trafford är en tidigare arkitekt som sadlade om och blev vinmakare. Utmärkelserna haglade över denna ytterst sympatiska personlighet. Vingården ligger mycket undanskymd upp mot Heldeberg och ofta tror besökare att man kört fel. Vinerna tillhör toppen i Stellenbosch och på senare år har de blivit allt alkoholstarkare i takt med klimatförändringarna som råder i området.
http://www.detrafford.co.za/