Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Fairview Sauvignon Blanc 2017

Vad tyckte du?

Fairview Sauvignon Blanc 2017

Sydafrika, Paarl, 750 ml, 13%

Frisk och aromatisk sauvignon blanc från älskade producenten Fairview. Vingården där dessa druvor kommer från ligger i Darling där svala havsvindar som bidrar till fräschören i syran. Vinmakaren, Anthony de Jager, har här skapat ett friskt och fruktigt vin som är lika lätt att tycka om som att match ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Sauvignon Blanc

Smaknotering

Doften är frisk med inslag av citrus, fläder och krusbär. Smaken är mycket frisk och fruktig med lång eftersmak. Producenten uppger att detta vin tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
2 g/l

Så tycker experterna

Dina Viner
88+ p "Inslag av grapefrukt, pomelo, krusbär, gröna äpplen, sälta och mineraler."

"Ett ungt, friskt vin med torr, elegant frukt, bra balans och inslag av grapefrukt, pomelo, krusbär, gröna äpplen, sälta och mineraler."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Frisk och aromatisk sauvignon blanc från älskade producenten Fairview. Vingården där dessa druvor kommer från ligger i Darling där svala havsvindar som bidrar till fräschören i syran. Vinmakaren, Anthony de Jager, har här skapat ett friskt och fruktigt vin som är lika lätt att tycka om som att matcha med mat - fisk, skaldjur, getost eller snittar kommer att passa perfekt.

Producenten

1937 köpte Charles L. Back denna egendom och 1955 tog sonen Cyril över verksamheten. Fadern had tidigare mest fokuserat på att göra viner åt vinjätten KWV men Cyril planterade om egendomen och böjade satsa på kvalitet. Cyrils son Charles tog över 1979 och byggde upp dagens konsumentanpassede sortiment. Något som inte får missas vid ett besök är de för gården klassiska vita bergsgetterna som blivit en attraktion i sig. Fairview har ett gott rykte att producera välgjorda viner som är vettigt prissatta. Toppvinerna håller mycket god kvalitet.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.

http://www.fairview.co.za/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du