Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Steenberg Vineyards Klein Steenberg Red Blend 2015

Vad tyckte du?

Steenberg Vineyards Klein Steenberg Red Blend 2015

Sydafrika, Constantia, 750 ml, 14%

  Fruktig sydafrikansk ”bordeauxblend” gjord på det klassiska bordeauxreceptet 80% cabernet sauvignon, 15% merlot och 5% cabernet franc. Vinet görs på druvor från vingårdar i Darling och Constantia och lagras i 14 månader på gamla franska 22-litersfat. Matcha gärna till ljusa kötträtter, lamm och h ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2015

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc

Smaknotering

  Utvecklad doft som domineras av aromer av svarta vinbär, blyerts och mocca. Smaken är fruktigt med medelfylligt tanniner. Frukten är mörk med mycket svarta vinbär och med en lätt rökig ton i eftersmaken.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
2 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

 

Fruktig sydafrikansk ”bordeauxblend” gjord på det klassiska bordeauxreceptet 80% cabernet sauvignon, 15% merlot och 5% cabernet franc. Vinet görs på druvor från vingårdar i Darling och Constantia och lagras i 14 månader på gamla franska 22-litersfat. Matcha gärna till ljusa kötträtter, lamm och hårdostar.Producenten

Steenberg Vineyards gör idag unika viner genom sitt speciella microklimat. Egendomen har genomgått omfattande investeringar i nybyggd vinkällare, provningsfacilitet, restaurang och vingårdar som ger några av Sydafrikas ledande viner. På egendomen finns också en golfbana och ett prisbelönt lyxhotell med tillhörande restaurang, men grunden till Steenberg var långt ifrån lika framgångsrik. 1662 anlände den olyckförföljda 22-åriga änkan Catharina Utsings till Sydafrika. Efter fyra äktenskap överlevde den femte och sista maken, Matthys Michelse, hennes otur och år 1682 grundar de Steenberg Farm.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du