Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
B Vintners Reservoir Road Pinot Noir 2016

Vad tyckte du?

B Vintners Reservoir Road Pinot Noir 2016

Sydafrika, Coastal Region, 750 ml, 14%

Spännade ny Sydafrikaproducent att hålla ögonen på! Druvorna till Reservoir Road kommer från små så kallade bush vines - rankor som fått växa fritt och har formen av små buskar. Namnet kommer från den vindlande lilla väg som löper längs vingården. Detta oemotståndligt charmiga vin passar både att dr ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Pinot Noir

Smaknotering

Inbudande fruktig och bärig arombild med toner av körsbär, hallon, jordgubbar, peppar och örter. De fruktiga tonerna till trots är detta ett seriöst vin med en väldefinierad men silkesmjuk tanninstruktur.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Livets Goda
91 p "Man kan säga att det är ett vin som både ger och tar på en och samma gång. "

"Toner av eukalyptus i en skruvad men kul stil, tillsammans med jordiga röda bär med ett fräscht anslag liksom den mineraliska stringensen och läckra kryddan ger vinet en bra karaktär. Baksidan på medaljen är att vi finner lätt bränd karaktär i avslutet som avger en viss beska. Det drar ner det totala helheltsintrycket, men inte så pass att vi inte rekommenderar detta, tvärtom som ni ser på vår poäng, det är absolut värt ett inköp. Man kan säga att det är ett vin som både ger och tar på en och samma gång."

WineSpectator
90 p " A fruit-driven style, showing a perfumy, racy edge through the finish."

"Solid, with ripe cherry and plum compote flavors laced with light anise and black tea accents. A fruit-driven style, showing a perfumy, racy edge through the finish. Drink now through 2020. 313 cases made."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet & maten

Vinet passar till smakrika rätter av fläsk eller till rätter av nötkött eller vilt, gärna serverade med svamp. För inspiration klicka på recepten nedan.

Vinet

Spännade ny Sydafrikaproducent att hålla ögonen på! Druvorna till Reservoir Road kommer från små så kallade bush vines - rankor som fått växa fritt och har formen av små buskar. Namnet kommer från den vindlande lilla väg som löper längs vingården. Detta oemotståndligt charmiga vin passar både att drickas ungt och att sparas. Matchas gärna med såväl fiskrätter som lättare kötträtter - eller varför inte som det är.

Producenten

B Vintners är ett samarbete mellan kusinerna Gavin Bruwer och Bruwer Raats. De beskriver det som ett ”vinupptäckarföretag” med syfte att upptäcka det sydafrikanska vinarvet. Man samlar in druvor från vad de anser är de mest spännande områdena i Sydafrika med huvudfokus på Stellenbosch.

http://www.bvintners.com/