Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Pago Casa Gran Casa Benasal Elegant EKO 2020
Våra kunder tycker

Pago Casa GranCasa Benasal Elegant EKO 2020

Ekologisk

Spanien, Valencia, 750 ml, 14%

Druvorna kommer från rankor med en ålder på minst 20 år som växer i sandig jordmån respektive vit lera. Varje druvsort fick både skalmacerera och jäsa separata rostfria ståltankar där jäsningen skedde med druvornas narturliga jäst och macereringstiden anpassades till respektive druvsort och den jord···

Styckvis

129 kr

/flaskaOrd. pris 169 kr
Låda (6 st)

774 kr

Ord. pris 1 014 kr
Smaknotering

Mycket fruktiga toner i doften av blå plommon, mörka och röda samt en lätt rökig nyans. Smaken välbalanserad är silkeslen och frisk med en lång eftersmak med fina tanniner och en finstämd nyans av rökighet.

Drickes
2023-2026
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Pago Casa Gran egendom ligger 530 m.ö.h. i Les Alcusses, en skyddad dal vid foten av berget La Batida. Här har det producerats vin ända sedan 400 f.kr.    På Pago Casa Gran så är fokus på två att producera viner av högsta kvalitet och ständigt förbättra sin egendom. Hela produktionen är sedan 2006 och sedan 2009 certifierad på den högsta nivån av ekologiska standarder hos Delinat.
www.pagocasagran.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du