Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Maurodos Prima 2014

Bodegas MaurodosPrima 2014

Spanien, Toro, 750 ml, 14,5%

Ny årgång av vår kundfavorit! Från grundaren av Bodegas Aalto och hyllade vinmakaren på Vega Sicilia - Prima är Bodegas Maurodos andravin vid sidan av firmans flaggskepp San Roman. Vinet har vilat under ett år på franska och amerikanska ekfat. Vinet är gjort på 90% tempranillo (Tinta de Toro) och 10 ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2014

Smaknotering

Ung, varmfruktig och kryddig doft av mörka bär, plommon, choklad och ek. Generöst fruktig, medelfyllig smak av mörka bär, plommon, choklad, kryddor, kanel och fat. Stram och lite eldig avslutning.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
89 p "En riktig crowd-pleaser!"

Ny årgång av ett av våra populäraste viner! Det här är ett vin för den som gillar rejäla viner med mycket smak, generöst med frukt, tanniner och fat. 2014 är fortfarande ung och får gärna lagras ytterligare ett halvår. En riktig crowd-pleaser!

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Ny årgång av vår kundfavorit! Från grundaren av Bodegas Aalto och hyllade vinmakaren på Vega Sicilia - Prima är Bodegas Maurodos andravin vid sidan av firmans flaggskepp San Roman. Vinet har vilat under ett år på franska och amerikanska ekfat. Vinet är gjort på 90% tempranillo (Tinta de Toro) och 10% garnacha.

Producenten

Detta är ett vin från familjen Garcia, där pappan Mariano gjort sig känd som tidigare vinmakare på Bodegas Vega Sicilia och sedan på både familjegården Mauro och Aalto. Idag är sönerna allt mer involverade i affärerna och ett av många nya projekt är deras vingård uppe i Toro. Här finner man Spaniens mest maskulina viner med stor kraft och påtaglig garvsyra. Alltså viner för framtiden.

http://www.bodegasanroman.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du