Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Jose Pariente Verdejo Jose Pariente 2011

Vad tyckte du?

Bodegas Jose Pariente Verdejo Jose Pariente 2011

Spanien, Rueda, 750 ml, 13%

Detta vin är uteslutande producerat på Verdejo som kommer från 28 åriga odlingar. När druvorna plockats in till bodegan får skalen ligga med och dra med saften under 8 – 12 timmar. Därefter sker jäsningen under en sval temperatur för att få ut maximalt med aromer från druvorna. Vinet har tydliga t ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2011

Druvor

Verdejo/Verdelho

Smaknotering

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinets härligt syrarika stil tillsammans med de lätt tropiska aromerna gör det till ett passande val till skaldjursrätter med lite krämiga tillbehör som avokado.


Vinet

Vinet

Detta vin är uteslutande producerat på Verdejo som kommer från 28 åriga odlingar. När druvorna plockats in till bodegan får skalen ligga med och dra med saften under 8 – 12 timmar. Därefter sker jäsningen under en sval temperatur för att få ut maximalt med aromer från druvorna. Vinet har tydliga tropiska toner med en stor portion elegans och med den karaktäristiska bitterheten i eftersmaken. Ett underbart vin till fisk- och skaldjur eller pasta.

Producenten

Man kan börja att räkna med de vita spanska vinerna på riktigt allvar. Idag presenterar man med stolthet sina eleganta viner till diverse fisk- och skaldjursrätter. Detta vin kommer från Rueda som är ett välrenomerat distrikt i Castilla y Léon beläget vid staden Valladolid. Här har José Pariente och många andra producenter lagt ner stor energi för att anamma Verdejodruvans personlighet och karaktär.