Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Marques de Legarda Rioja Reserva 2011

Vad tyckte du?

Marques de Legarda Rioja Reserva 2011

Spanien, Rioja, 750 ml, 14%

Från ett av världens äldsta vinhus kommer denna Rioja Reserva med begynnande mognad. Druvorna kommer från de 30 hektaren egna ägor och lagras därefter i 27 månader - främst på amerikansk ek och en liten andel fransk ek. Vinet är i den klassiska traditionella stilen av Rioja - perfekt att börja avnju ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2011

Druvor

Tempranillo

Smaknotering

Mogen doft med inslag av röda bär, kryddor, stall och ekfat. Smaken är medelfyllig och välbalanserad med fin frukt- och bärintensitet med inlindade runda tanniner och lång eftersmak.

Drickes
2019-2023
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
2 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Från ett av världens äldsta vinhus kommer denna Rioja Reserva med begynnande mognad. Druvorna kommer från de 30 hektaren egna ägor och lagras därefter i 27 månader - främst på amerikansk ek och en liten andel fransk ek. Vinet är i den klassiska traditionella stilen av Rioja - perfekt att börja avnjuta redan nu.
Producenten

Marques de Legarda är ett av Europas äldsta vinhus med anor så långt bak som 1367. Det har varit familjeägt i generationer och drivs idag av Don Fransisco Fernández. Egendomen ligger i Abalos, La Rioja, och filosofin är att skapa viner med ren fruktkaraktär genom att sammanfoga gamla traditioner med ny teknik.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du