Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Els Vinyerons Saltamarti 2018

Vad tyckte du?

Els Vinyerons Saltamarti 2018

Ekologisk

Spanien, Penedès, 750 ml, 13%

Fjärde årgången av Els Vinyerons Salamarti som du tidigare hittat i några av våra naturvinslådor. Nya årgången har blandats med lite 2017 som lagrats på 300-liters gamla franska ekfat och består av 90% tempranillo och 10% garnacha. Vinet jäses med skalkontakt i öppna jäskar i 2 veckor. Namnet på vin ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2018

Druvor

Tempranillo, Garnacha

Smaknotering

Ung kryddig doft med inslag av röda och mörka bär, örter och mineral. Smaken är medelfyllig och fruktdriven med mörka och röda bär, mineraltoner och lite fatinslag. Lång eftersmak. Naturvin från Dryckesbutiken.

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51551

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Fjärde årgången av Els Vinyerons Salamarti som du tidigare hittat i några av våra naturvinslådor. Nya årgången har blandats med lite 2017 som lagrats på 300-liters gamla franska ekfat och består av 90% tempranillo och 10% garnacha. Vinet jäses med skalkontakt i öppna jäskar i 2 veckor. Namnet på vinet - Saltamarti - betyder syrsa. Detta är verkligen en crowd-pleaser med sin rena och stadiga frukt, fräschör och finlemmade tanniner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du