Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Viñas El Regajal Retamas 2017

Viñas El RegajalRetamas 2017

Ekologisk

Spanien, Madrid, 750 ml, 15%

Syftet med Retamas-projektet är att för El Regajal att ge nå en större publik med ett mer spontant och lättförståeligt vin. Lagringen på 9 och 11 månader på franska ekfat gör så att frukten verkligen får tala. Både de druvor som hämtas från El Regajals egna vingårdar och de som hämtas från andra vi ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Fruktiga toner i både doft och smak av körsbär, plommon med överliggande nyanser av balsamicovinäger och mineral. Detta kompletteras av mjuk fattonsom hänger kvar i eftersmaken och avtäcker nya dimensioner av den djupa smaken.

Drickes
2020-2023
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Perfekt till vilt-, rött- och rökt kött samt hårdostar.

Vinet

Syftet med Retamas-projektet är att för El Regajal att ge nå en större publik med ett mer spontant och lättförståeligt vin. Lagringen på 9 och 11 månader på franska ekfat gör så att frukten verkligen får tala.

Både de druvor som hämtas från El Regajals egna vingårdar och de som hämtas från andra vingårdar i regionen Madrid är noggrant utvalda för att få används för produktion av detta vin.

Producenten

El Regajal är ett familjeprojekt som föddes 1998 när far och son Daniel García-Pita var säker på att de hade hittat den exceptionella miljön de letat efter för att kunna producera ett 'fantastiskt vin från Madrid' och som verkligen var trogen mot dess terroir. Det var ocskå därför de valde biodynamisk vinodling, en typ av odling som respekterar jordens naturliga cykler. ?"gorna består av över 14 hektar däe det odlas Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot och Syrah.
https://elregajal.es/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du