Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Finca Antigua Tempranillo Crianza 2010

Vad tyckte du?

Finca Antigua Tempranillo Crianza 2010

Spanien, La Mancha, 750 ml, 14%

Efter skörd och alkoholjäsning av vinet lagrats i sex månader på amerikanska ekfat. LAGRINGSHORISONT 2013-2015, samtidigt som vinet erbjuder oerhörd glädje i sin ungdom kommer detta vin utan tvekan att utvecklas till ett imponerande vin med några år i källaren. Detta hus är och drivs av familj ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2010

Druvor

Tempranillo

Smaknotering

Spaniens kvalitetsdruva nummer 1! Tasting note En fruktig och balanserad Tempranillo från La Mancha. Detta är ett utmärkt exempel på ren fin frukt av mörka bär och viol.

Drickes
2013-2015
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

VinAvisen

Härligt, mörkt rött rödvin, som fyller munnen med sin mogna frukt, kryddor, en liten sötma och diskreta fattoner. Vinet påminner mycket om en god Rioja.

WineLab.dk

Publikt vin som kommer att samla många fatälskare i sina armar! Speciell doft av lite kokos och inte minst av ek från fatlagringen. Mjuk och rund smakupplevelse med kokos och fruktsom drar mot rabarbertårta. Saftig eftersmak med söta bär och syrliga gröna äpple. "Pleaser-vin" som kommer att falla många i smaken, även utan mat.

BjörnstierneAntonson
The Richard Juhlin Champagne Club, Stockholm

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Prova gärna vinet med lite spanskinfluerade maträtter. den gamla devisen: if it grows together, it goes together, stämmer allt som oftast. För inspiration klicka på recepten nedan.

Vinet

Vinet

Efter skörd och alkoholjäsning av vinet lagrats i sex månader på amerikanska ekfat.

LAGRINGSHORISONT 2013-2015, samtidigt som vinet erbjuder oerhörd glädje i sin ungdom kommer detta vin utan tvekan att utvecklas till ett imponerande vin med några år i källaren.

Producenten

Detta hus är och drivs av familjen Martinez Bujanda från det mer kända Riojahuset Bodegas Valdemar. De förfogar över ca 1000 ha som förutom Tempranillo är planterat med Cabernet Sauvignon, Merlot och Syrah.

Producenten

Detta hus är och drivs av familjen Martinez Bujanda från det mer kända Riojahuset Bodegas Valdemar. De förfogar över ca 1000 ha som förutom Tempranillo är planterat med Cabernet Sauvignon, Merlot och Syrah.
http://www.familiamartinezbujanda.com/antigua/?idc