Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Borsao Tres Picos 2016

Vad tyckte du?

Bodegas Borsao Tres Picos 2016

Spanien, Campo de Borja, 750 ml, 15%

  Förra årgången av Tres Picos utsågs av Winespectator till ”One of the greatest values in the world” - nu kommer rykande färska årgång 2016! Tres Picos är gjort på 100 procent garnachadruvor från en vingård som planterades 1956. Det är Borsaos modernaste och mest och nyskapande vin och har lagrats ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Garnacha

Smaknotering

Stor och inbjudande doft med toner av mogna hallon, körsbär, örter, lakrits och lavendel. Smaken är fyllig och balanserad med inlindade tanniner. Lång eftersmak med lager av solmogna bär.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Livets Goda
92 p "Ett riktigt gott och njutbart vin!"

"I frukten mörka körsbär, svartvinbär, tobak, fathintar och örtiga inslag med pepparkrydda och animaliska bacontoner (!) som allt samspelar i harmoni och med kraft och precision. Sötman är balanserad och bra tanniner ger lagom edge. Ett riktigt gott och njutbart vin!"

Dina Viner
90 (++) p "Ett runt, rikt och bussigt vin med solmogen frukt."

"Ett runt, rikt och bussigt vin med solmogen frukt, söta bär, bra balans och inslag av björnbär, hallon, bigarråer, blommor, nypon, kryddor och fat. Drick 18-26."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5551

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

 

Förra årgången av Tres Picos utsågs av Winespectator till ”One of the greatest values in the world” - nu kommer rykande färska årgång 2016! Tres Picos är gjort på 100 procent garnachadruvor från en vingård som planterades 1956. Det är Borsaos modernaste och mest och nyskapande vin och har lagrats på en tid på fat. Detta fylliga och smakrika vin passar utmärkt till grillat, men även till lasagne och tacos.

Producenten

Bodegas Borsao etablerades 1958, och ligger 60 kilometer nordväst om Zaragoza. Vingårdarna, som ligger 420 meter över havet mellan Mount Moncayo och floden Ebro,  täcker totalt 2000 hektar. Här odlas garnacha, tempranillo, cabernet sauvignon, mazuelo och macabeo. Kombinationen av kalkhaltiga och steniga jordar, ett kontinentalt klimat, en genomsnittlig årlig nederbörd på cirka 400 ml samt moderna, välutrustade källare med över 600 amerikanska ekfat, bidra alla till att  producera utmärkta kvalitetsviner.
http://www.bodegasborsao.com/