Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Pinoso Vermador Monastréll-Petit Verdot 2014

Vad tyckte du?

Pinoso Vermador Monastréll-Petit Verdot 2014

Ekologisk

Spanien, Alicante, 750 ml, 14%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2014

Druvor

Petit Verdot, Mourvèdre

Drickes
2015-2018
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC

Så tycker experterna

Politiken
4/6

Sødmefuld og let alkoholisk næse – ret lyse bær. Ganske meget struktur i smagen – en del tannin og ret stor kraft. En kraftfuld vin – måske lige rig nok i smagen.

Berlingske
4/6

Lakrids, peber og jordbær. Frisk i frugten med medium fylde og en lille frugtsødme på toppen. En vin, der nok vil falde i de fleste danskeres smag.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

.

Producenten

Staden Pinoso ligger i den västra delen av provinsen Alicante ca 600 meter över havet. Det är ca 50 km från staden Murcia och ca 70 km från Benidorm, den kända spanska turistorten. La Bodega de Pinoso bildades som ett kooperativ 1932, men traditionen av vinframställning i staden går flera århundraden tillbaka. Huvudsyftet med kooperativet var att föra samman odlarna i området för att förhindra att gamla familjevingårdar försvann eller tappade i inflytande - en klassisk tanke om att tillsammans kan man vara starka i förhållandet till andra aktörer som kanske säljer och marknadsför vinerna. I början av 2000-talet bestämde sig La Bodega de Pinoso att börja sälja sitt vin under kooperativets eget varumärke och anamma ekologiskt jordbruk, och därmed inleddes en ny era.