Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Grahams Vintage Port 2000

Vad tyckte du?

Grahams Vintage Port 2000

Portugal, Douro, 750 ml, 20%

DRUVOR touriga nacional blend LAGRINGSHORISONT 2014-2035 Fram till 1820 sysslade familjen Graham med textilier. En kund kan inte betala sina förfallna skulder för dess filial i Porto. De var tvungen att motvilligt acceptera 27 fat portvin som betalning. Vinet såldes dock med sådan framgång att ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2000

Smaknotering

"This is the greatest glass of Graham I have ever tasted" Wine Spectator

Alkoholhalt
20%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

WineSpectator
98p

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin


Vinet

Vinet

DRUVOR touriga nacional blend

LAGRINGSHORISONT 2014-2035

Producenten

Fram till 1820 sysslade familjen Graham med textilier. En kund kan inte betala sina förfallna skulder för dess filial i Porto. De var tvungen att motvilligt acceptera 27 fat portvin som betalning. Vinet såldes dock med sådan framgång att företaget faktiskt bjöds in att upprepa affären. Graham byggde snabbt upp ett gott rykte i Oporto, och i slutet av det 1800-talet var man inte bara en av de största skepparen, men också en av de mest kända. År 1882 anlitades den då unge skotten, Andrew James Symington, men efter några år flyttade han vidare ut i portvinsvärlden. Men då Grahams fick finansiella problem 1970 och därmed i behov av kapitaltillskott, som gavs Symingtons barnbarn möjlighet att köpa huset. Idag har familjen Symington ett mycket centralt läge i hamnen, där de nu äger några av de bästa husen. Robert Parker hade också kommenterat att Grahams: "Den mest konsekvente producenten i portvinsindustrin sedan 2:a världskriget.

Producenten

Fram till 1820 sysslade familjen Graham med textilier och det var en kund kan inte betala sina förfallna skulder till dess filial i Porto som fick in företaget i vinnäringen. Grahams tvingades motvilligt acceptera 27 fat portvin som betalning för skulden. Vinet såldes dock med sådan framgång att företaget faktiskt bjöds in att upprepa affären.

Graham byggde snabbt upp ett gott rykte i Oporto, och i slutet av det 1800-talet var man inte bara en av de största skepparna av portvin, men också en av de mest kända. År 1882 anlitades den då unge skotten, Andrew James Symington, men efter några år flyttade han vidare ut i portvinsvärlden. Men då Grahams fick finansiella problem 1970 och därmed var i behov av kapitaltillskott, så gavs Symingtons barnbarn möjlighet att köpa huset. Idag har familjen Symington ett mycket centralt läge i hamnen, där de nu äger några av de bästa husen - inklusive Grahams. Enligt den amerikanske vinkritikern Robert Parker så är Grahams: "Den mest konsekvente producenten i portvinsindustrin sedan 2:a världskriget.

http://www.grahams-port.com/