Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Sileni Estate Cellar Selection Sauvignon Blanc 2018

Vad tyckte du?

Sileni Estate Cellar Selection Sauvignon Blanc 2018

Nya Zeeland, Marlborough, 750 ml, 12,5%

Senaste årgången från populära Silieni Estate. Marlborough har kommit att bli regionen med stort R för sauvignon blanc. Vinerna är torra, friska och fruktiga med tydliga toner av gräsig fräschör och inslag av passionsfrukt. Sileni Sauvignon Blanc Estate får jäsa på ståltank vid låg temperatur för at ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2018

Druvor

Sauvignon Blanc

Smaknotering

Ung, klassisk frisk och fräsch sauvignon blanc som i doften bjuder på toner av citrus, fläder och krusbär. Smaken är torr med exotisk frukt och en mycket pigg syra. Fint balanserad sauvignon blanc med lång fräsch eftersmak.

Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Så tycker experterna

James Suckling
87 p "A sweetly fruited, tropical style."

A sweetly fruited, tropical style with canned peaches and mangoes. Drink now. Screw cap.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5751

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Senaste årgången från populära Silieni Estate. Marlborough har kommit att bli regionen med stort R för sauvignon blanc. Vinerna är torra, friska och fruktiga med tydliga toner av gräsig fräschör och inslag av passionsfrukt. Sileni Sauvignon Blanc Estate får jäsa på ståltank vid låg temperatur för att få fram just denna aromatiska och populära stil. Passar till fisk och skaldjur samt som en aperitif - ett bra kombination blir det också tillsammans med getost.

Producenten

Sieni Estate grundades 1997. Grundtanken var att göra högklassiga viner för en internationell marknad. Och de kan man verkligen säga att de lyckats med. Många av deras viner har belönats med medaljer vid internationella vintävlingar. Detta vin fick omdömet "bästa Sauvignon Blanc från Nya Zeeland" i London.

http://www.sileni.co.nz/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du