Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Sileni Estate Celler Selection Pinot Noir 2016

Vad tyckte du?

Sileni Estate Celler Selection Pinot Noir 2016

Nya Zeeland, Hawkes Bay, 750 ml, 13,5%

Vinet är gjort på pinot noirdruvor från svala Hawkes Bay. Jäsningen sker i ståltank för att bevara druvans fina och lätt fruktiga karaktär.

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Pinot Noir

Smaknotering

Bärig och ungdomlig doft av jordgubbar, hallon, körsbär, örter, kanel och ingefära. Smaken är mjuk och lätt och med bra syra och fint inlindade tanniner. 

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

VinAvisen
5/5 "Fin och fyllig version av druvan"

Härligt rödvin, en fin och fyllig version av druvan Pinot Noir. I smaken finns fina kryddor och en liten sötma. Flaskan har skruvkork.

Finansbureauet
5/6 p "Läcker, sval och finessrik Pinot Noir ... Bra köp"

Läcker, sval och finessrik Pinot Noir med animalisk näsa med inslag av svamp, elegant mun med örtiga toner och lång, fin eftersmak med en touch av kärnig bitterhet. Bra köp.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Vinet är gjort på pinot noirdruvor från svala Hawkes Bay. Jäsningen sker i ståltank för att bevara druvans fina och lätt fruktiga karaktär.

Producenten

Sieni Estate grundades 1997. Grundtanken var att göra högklassiga viner för en internationell marknad. Och de kan man verkligen säga att de lyckats med. Många av deras viner har belönats med medaljer vid internationella vintävlingar. Detta vin fick omdömet "bästa Sauvignon Blanc från Nya Zeeland" i London.

http://www.sileni.co.nz/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du