Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Brancaia TRE IGT ROSSO TOSCANA 2014

Vad tyckte du?

Brancaia TRE IGT ROSSO TOSCANA 2014

Italien, Veneto, 750 ml, 13,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2014

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Brancaia ligger strax utanför Castellina. Fram till 1981 var egendomen övergiven, men lyckligtvis såg Bruno och Birgitte Wilmer potentialen i gården och tog över driften direkt. Ovationerna lät inte vänta på sig, det tog inte mer än två år innan de fick oerhört positiva omdömen i Chianti Classicoprovningar, och uppmärksammades även internationellt. I slutet av 80-talet investerade paret även i Poppiegendomen, som ligger närmare Radda i Chianti, och i slutet av 90-talet köpte de vingårdar i Maremma. 1998 tog den oenologiutbildade dottern Barbara Wilmer över driften. Om det är någonting som präglar hennes arbete i vingården är det kvalitet, noggrannhet och tid. Brancaia lägger i snitt 450 arbetstimmar per hektar, vilket är ungefär 150 timmar mer än genomsnittet för branschen. Som belöning för slitet är Brancaia idag är en av de mest ansedda och framgångsrika egendomarna i Toscana, och belönas årligen med priser världen över. 

http://www.brancaia.com/en/about-us/history/