Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Corvezzo Prosecco DOC Extra Dry Bio Terre di Marca 2016

Vad tyckte du?

Corvezzo Prosecco DOC Extra Dry Bio Terre di Marca 2016

Ekologisk

Italien, Veneto, 750 ml, 11,5%

Många anser att prosecco är den absolut festligaste drycken, och det här vinet förklarar faktiskt mycket av populariteten. Det bjuder på ren, tillgänglig och fräsch fruktighet och är balanserat och okomplicerat - utan att bli tråkigt. Vinet är förstås gjort på gleradruvor, som är ekologiskt odlade i ···

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Glera

Smaknotering

Torr, frisk och fräsch prosecco men doft och smak av gröna äpplen, päron, citron, örter och en hint av fläderblom. Serveras som aperitif eller sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur.

Alkoholhalt
11,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Så tycker experterna

DinVinguide.se
"Vi gillar!"

Proseccons frammarsch i Sverige är enorm. Det verkar inte finnas något stopp på bubbel-begäret. Då är det extra kul med en prosecco som är både ekologisk och smakar lite annorlunda än de vi är vana vid. Terre di Marca har mjuka, snälla bubblor och bjuder på grapefrukt, grön melon och mer äpplen än päron – vilket är så typiskt för prosecco. Vi gillar!

Winefinders Wine Team
87 p "Precis så här vill vi ha vår prosecco!"

Precis så här vill vi ha vår prosecco! Inga godistoner, utan ren och fräsch frukt, lätt blommigt och sköna citrussyror. Uppiggande och läskande bubbel, med andra ord! 

Winefinder

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Många anser att prosecco är den absolut festligaste drycken, och det här vinet förklarar faktiskt mycket av populariteten. Det bjuder på ren, tillgänglig och fräsch fruktighet och är balanserat och okomplicerat - utan att bli tråkigt. Vinet är förstås gjort på gleradruvor, som är ekologiskt odlade i Motta di Livenza i Veneto.  Vinet jäses i ståltank och fick ligga på jästfällning i 60 dagar. 

Producenten

I hjärtat av vackra Trevisos landsbygd, nära staden Cessalto, ligger Corvezzofamiljens vingård. Här har man producerat högkvalitativa viner sedan början av nittonhundratalet. Egendomen omfattar 160 hektar, som jordbruket bedrivs helt ekologiskt. I vineriet högaktar man traditionen, men förbättrar samtidigt kontinuerligt tekniken - främst för att förhöja miljömässig hållbarhet. Resultatet är viner av utmärkt kvalitet, som uttrycker Venetos terroir.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.