Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Poggio Nibbiale Tommaso 2008

Vad tyckte du?

Poggio Nibbiale Tommaso 2008

Italien, Toscana, 750 ml, 13,5%

Sangiovese 100% Druvorna skördas i september och början av oktober. LAGRINGSHORISONT 2012-2018 Vingården Poggio Nibbiale ligger i distriktet DOCG Scansano. Ägarna, Elke och Nikolaus Buchheim, letade i flera år och avverkade mil efter mil för att hitta det rätta huset med ett par ha mark för at ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2008

Druvor

Sangiovese

Smaknotering

Snyggt förpackad modern Toskanare! Tasting note Vinet har en doft av tobak och vanilj som tillsammans med den tydliga körsbärs och plommon smaken skapar en elegant doft. Smaken drar mot tobak, vanilj, läder, inslag av kryddor och fransk ek. Eftersmaken är lång och stor.

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Prova gärna vinet med lite italienskinfluerade maträtter. Den gamla devisen: ’if it grows together, it goes together’, stämmer allt som oftast. Tänk att få dricka detta i stora ymniga klunkar till kalvlever anglais med drivor av kapris och hackade rödbetor… klicka på länkarna nedan för recept.

Vinet

Vinet

Sangiovese 100% Druvorna skördas i september och början av oktober.

LAGRINGSHORISONT 2012-2018

Producenten

Vingården Poggio Nibbiale ligger i distriktet DOCG Scansano. Ägarna, Elke och Nikolaus Buchheim, letade i flera år och avverkade mil efter mil för att hitta det rätta huset med ett par ha mark för att göra vin till familjen och de närmaste vännerna. 1998 förverkligades drömmen då de hittade det de sökte och då blev deras hobby en passion.
2002 föddes under ledning av enolog Dr. Massimo Albanese en vinodling på 11 ha skapad av kärlek och professionalitet. Ägarnas filosofi är att göra ett vin som man hellre dricker själv än säljer, ett vin som inte sneglar på vad som är modernt, ett vin som fascinerar.