Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tagaro Pinataro Nero di Troia 2017

Vad tyckte du?

Tagaro Pinataro Nero di Troia 2017

Italien, Puglia, 750 ml, 13%

  Härligt fruktig nero di troia från Italien! Den effektfulla etiketten symboliserar taket på de karaktäistiska hus - pignataros - som man ser här och var i området. Efter malolaktisk jäsning på ståltankar så lagras vinet i fyra månader på franska fat innan en avslutande flasklagring på fyra månade ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Nero di Troia

Smaknotering

Mycket fruktig smak med inslag av mörka körsbär, björnbär, örter och lakrits.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

 

Härligt fruktig nero di troia från Italien! Den effektfulla etiketten symboliserar taket på de karaktäistiska hus - pignataros - som man ser här och var i området. Efter malolaktisk jäsning på ståltankar så lagras vinet i fyra månader på franska fat innan en avslutande flasklagring på fyra månader. Vinet passar till kötträtter såsom pizza, lasagne, chark och pasta.

Producenten

Familjen Masseria Tagaro håller till i Valle d’Itria, omringade av idylliska kullar och träd. Marken ligger inringad av tre sjöar på en höjd av 450 meter över havet. Man är idag tredje generationen som driver företaget - idag med stor fokus på innovation och ny teknik.


http://www.tagaro.it/?lang=en
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du