Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Le Cinciole Cinciorosso 2019

Le CincioleCinciorosso 2019

Ekologisk

Italien, Chianti, 750 ml, 13,5%

Denna cuvée med ursprung från vingårdens yngre vinstockar är en blandning på 70% sangiovese, 15% merlot, 15% syrah Vinet är spontanjäst och lagras i betongtankar och amforor. Tanken är att skapa en introduktion till vingårdens kompromisslöst rena Sangiovese-viner Chianti Classico, Aluigi och Petres ···

Styckvis

259 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 554 kr

Årgång

2019

Smaknotering

Läckert fruktig doft av plommon, svartvinbär och blodapelsin med kryddiga inslag av örter och orientaliska kryddor. Smaken är fräsch, saftig med fylliga och mörka frukt- och bärtoner i en utsökt balans med den inbäddade tanninerna som levererar bra längd i eftersmaken.   Naturvin från Byracka Vin.

Drickes
2023-2024
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Denna cuvée med ursprung från vingårdens yngre vinstockar är en blandning på 70% sangiovese, 15% merlot, 15% syrah

Vinet är spontanjäst och lagras i betongtankar och amforor. Tanken är att skapa en introduktion till vingårdens kompromisslöst rena Sangiovese-viner Chianti Classico, Aluigi och Petresco. Detta är därför en helt oemotståndlig introduktion till Le Cinciole!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du