Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Longarico Nostrale 2021

LongaricoNostrale 2021

Ekologisk

Italien, Alcamo, 750 ml, 12%

Det är i Alcamo i Fustuchera-distriktet som de två kusinerna Sergio och Luigi Stalteri Longarico med tekniskt stöd från Alessandro Viola, leder sitt unga företag. Vingårdarna återfinns på en höljd av 350 m.ö.h. nära naturreservatet "Bosco dAlcamo". Här ligger de omgärdade av medelhavsområdets flora ···

Styckvis

259 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 554 kr

Årgång

2021

Smaknotering

Intensiv doft av torkade örter, ugnsbakat äpple och vita blommor. Smaken är mycket generös med en läcker syra och ett kryddigt anslag som i eftersmaken bjuder på en äppelsötma och en fin sälta och miniralitet.   Ett naturvin från Byracka Vin.

Drickes
2023-2024
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
10-12ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Det är i Alcamo i Fustuchera-distriktet som de två kusinerna Sergio och Luigi Stalteri Longarico med tekniskt stöd från Alessandro Viola, leder sitt unga företag.

Vingårdarna återfinns på en höljd av 350 m.ö.h. nära naturreservatet "Bosco dAlcamo". Här ligger de omgärdade av medelhavsområdets flora, med utsikt över floden Freddos dalgången.

Produktionen fördelad på tre viner som är baserade baserade på catarratto, nerello Ccappuccio, nerello mascalese och syrah.

Hela vinifieringen är ett rent hantverk med mycket låg användning av svavel och en nästan manisk hantering av macerationerna som ger viner med en extraordinär elegans.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du