Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Benoît Gautier Vouvray la Chataigneraie Demi-Sec 2002

Vad tyckte du?

Benoît Gautier Vouvray la Chataigneraie Demi-Sec 2002

Frankrike, Vouvray, 750 ml, 13,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2002

Druvor

Chenin Blanc

Drickes
2010-2018
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

År 1669 startades familjen Gautier sin vingård. Här producerar man utmärkta chenin blanc viner i top klass. Vingården ligger i hjärtat av Loire-dalen i Rochecorbon och Parçay-Meslay, på den högra stranden av floden Loire. vingården är väl känd för detaljrikedomen som kommer regionens jordmån och deras kulturella vinproduktion som har gått i arv. Benoit tog över kommandot har sedan dess höjt statusen för firman och uppmärksamhet har gett liv till vingården och dess viner. Vouvray viner har förfinats och idag tillhör en av de bättre vita vinerna från Loire-dalen och Frankrike. Här producerar man från torrt, halvtorrt , sött och mousserande viner. År 1981, Benoit Gautier blev den nyaste medlemmen i Gautier familj och har erkänts som en av de mest begåvade Vouvray vinproducenter i sin generation, Idag får man höga betyg och 90 + av både av Robert Parker och Wine Spectator.

 

 

http://www.vouvraygautier.com/