Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Mongeard-Mugneret Vosne-Romanée 2013

Vad tyckte du?

Mongeard-Mugneret Vosne-Romanée 2013

Frankrike, Vosne-Romanée, 750 ml, 13%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2013

Druvor

Pinot Noir

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Byn Vosne-Romanée ligger mellan Dijon och Beaune i hjärtat av Côte de Nuits i Bourgogne. I mer än åtta generationer har familjen Mongeard levt i Vosne-Romanée och man producerar vin med en stor respekt för traditionen. Domaine Mongeard - Mugneret , har fått namnet från den nuvarande ägarens farfar Eugène Mongeard och mormor Edmée Mugneret . Fastigheten står idag för cirka 30 hk, spridda på 35 olika appellationer och producerar en del vitt vin på chardonnay men huvudsakligen röda viner på pinot noir från några av de bästa klimaten i Côte de Nuits. Domänen grundades 1935 av Marcel Mugneret och idag fortsätter Dominique Mugneret, som är den 3:e generationen i den nuvarande ägarfamiljen, att tappa och sälja sina egna viner och han har även introducerat biodynamiska principer på vingården. Marcel är försiktig med nya ekfat och använder bara 25% -30% nya fat för Village viner, 30-50% för 1: a Cru och 75% av Grand Cru-vinerna. Allt för att göra viner där frukten är det viktigaste.
www.mongeard.com