Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaines Bunan Moulin des Costes Cuvee Charriage 2005

Vad tyckte du?

Domaines Bunan Moulin des Costes Cuvee Charriage 2005

Frankrike, Södra Frankrike, 750 ml, 14,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2005

Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Vingården Domaine Bunan ligger vackert belägen på ett av bergen i Ca- diere d’Azur-området i appellationen Bandol i Provence i södra Frankrike. Bunan är en familjeägd gård där vinframställningen gått i arv från far till son. År 1961 blev Paul och Pierre Bunan, efter mycket letande i södra Frankrike, förälskade i den egendom som sedermera skulle bli Domaine Bunan. 

Pauls son, Laurent, återvände till familjegården efter att ha avslutat sina studier i oenologi och vinproduktion i Kalifornien. Han var den första av den kommande generationen att öppna dörrarna till ett nyare och modernare tillvägagångssätt vid vinframställningen. Idag är han ansvarig för export och utveckling av Domaine Bunan. Hans syster Françoise är ansvarig för kommunikation och är mycket konstintresserad. Hon har framgångsrikt använt kombinationen vin och konst i kommunikationen kring Bunan. Pierres dotter Claire, har specialiserat sig på marknadsföring av vin. Hennes bror Philippe studerar för att bli jordbruksingenjör. De olika talangerna inom familjen kombineras således för att skapa ett varmt och kompetent team med fokus på kvalitet.

Man odlar idag ekologiskt och snuddar vid en biodymaisk filosofi. "VI har märkt att vi gör bra vin när vi behandlar vinrankan bra". 

http://www.bunan.com