Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Croix de Labrie  2006

Vad tyckte du?

Chateau Croix de Labrie 2006

Frankrike, Saint-Emilion, 750 ml, 13%

Vinet görs under ett vakande öga av Phillippe Fort från Michel Rollands berömda vinmakarteam och allt görs för att säkerställa kvaliteten: grön skörd, handplockning vingårdsläge för vingårdsläge och noggrant urval från de bästa och äldsta vinstockarna. Efter jäsning har 40% av vinet lagrats på ny ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2006

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot

Smaknotering

Vingårdar med berömda grannar! Tastingnote Doften är fruktig med viss mognad och inslag av choklad och ek. Smaken är medlefyllig och ganska sträv med mogna tanniner, bra frukt och lång, komplex eftersmak.

Drickes
2019-2022
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar bra till rätter av nötkött och vilt, gärna med smakrika tillbehör. För recept klicka på länkarna nedan.

Vinet

Vinet

Vinet görs under ett vakande öga av Phillippe Fort från Michel Rollands berömda vinmakarteam och allt görs för att säkerställa kvaliteten: grön skörd, handplockning vingårdsläge för vingårdsläge och noggrant urval från de bästa och äldsta vinstockarna. Efter jäsning har 40% av vinet lagrats på ny ek i 12 månader och resten i ett och två år gamla fat.

DRUVOR Merlot och cabernet sauvignon.

Producenten

Slottet ligger i kommunen St Emilion, helt nära Pomerol. Vinodlingarna angränsar till berömdheter som Cheval Blanc, Evangile och Gazin och inte mer än 200 meter från Pétrus.