Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau dEsclans Whispering Angel Rose 2011

Vad tyckte du?

Chateau dEsclans Whispering Angel Rose 2011

Frankrike, Provence, 750 ml, 13%

Grenache dominerar detta vin men även Rolle, Cinsault, Syrah och Mourvedre är med i cuvéen. Vinstockarna har en snittålder på hela 80 år vilket ger en underbar koncentration i frukten. Chateau d´Esclans är beläget på en exceptionell plats, hög mark i närheten av Gorges de Pennafort, två mil nor ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2011

Druvor

Mourvèdre, Cinsaut, Rolle, Grenache, Syrah

Smaknotering

Urtypen för Côte de Provence-rosé från mästarna på Château dEsclans. Tasting note Smaken är i en nästan krämig stil med hallon och citrus som främsta toner. Elegant med pigg syra och ett kryddigt avslut. 

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet är perfekt att njuta av som det är, gärna som ett glas svalkande vin utan mat. Det passar självklart också till mat, allt från charkuterier och mjuka ostar till grillade grönsaker (typiskt kring medelhavet) med olivolja och vitlök, grillad fisk och skaldjur samt till klassiska fiskgrytor med tomat och saffran.

Vinet

Vinet

Grenache dominerar detta vin men även Rolle, Cinsault, Syrah och Mourvedre är med i cuvéen. Vinstockarna har en snittålder på hela 80 år vilket ger en underbar koncentration i frukten.

Producenten

Chateau d´Esclans är beläget på en exceptionell plats, hög mark i närheten av Gorges de Pennafort, två mil nordväst om den antika romerska staden Frejus vid Medelhavskusten. De första spåren av slottet kan spåras tillbaka till gallernas-period då dess läge fungerade som en utsiktsplats, och värn mot inkräktare resandes med båt in i viken Frejus.

Producenten

Chateau d'Esclans är beläget på en exceptionell plats, hög mark i närheten av Gorges de Pennafort, två mil nordväst om den antika romerska staden Frejus vid Medelhavskusten. De första spåren av slottet kan spåras tillbaka till gallernas-period då dess läge fungerade som en utsiktsplats, och värn mot inkräktare resandes med båt in i viken Frejus.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.


http://www.chateaudesclans.com/