Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Henri Bonnaud Terre Promise Rose Sainte Victoire 2013

Vad tyckte du?

Chateau Henri Bonnaud Terre Promise Rose Sainte Victoire 2013

Frankrike, Provence, 750 ml, 13,5%

Sainte Victoire-berget ligger norr om Palette och vinerna som produceras här hör varje år till de bästa från Côtes de Provence. DRUVOR: 15% cinsault, 85% grenache.   Vinet är drickfärdigt.

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2013

Druvor

Cinsaut, Grenache

Smaknotering

Doften är elegant och fruktig med inslag av röda vinbär och mandel. Smaken är torr med balanserad syra, mycket eleganta drag av mogna röda bär. Lång, elegant, fruktdriven och läckert kryddig eftersmak.

Drickes
2014-2016
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-12ºC

Så tycker experterna

Finansbureauet
5p

Läckert och imponerande vin med elegans och mineralitet i högsätet. Bra köp till priset!

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar bra som aperitif, till sallader eller till rätter av fisk och skaldjur. Klicka på länkarna nedan för recept.

Vinet

Sainte Victoire-berget ligger norr om Palette och vinerna som produceras här hör varje år till de bästa från Côtes de Provence. DRUVOR: 15% cinsault, 85% grenache.  

Vinet är drickfärdigt.

Producenten

Chåteau Henri Bonnaud har tre år i rad blivit framröstad som en av de största stjärnorna i Provence. Vingården ligger på höjderna utanför Aix-en-Provence. Det 18 kilometer långa och 1 000 meter höga bergsmassivet ger ypperliga växtförhållanden. Stéphane Spitzglous är fjärde generationen vinmakare i firman och tog över driften från sin svärfar 1996. Både källarna och vingårdarna är renoverade för att stadigt skapa förutsättningar för bättre viner.

http://www.chateau-henri-bonnaud.fr/