Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Henri Bonnaud Steff Rosé EKO 2021
Våra kunder tycker

Chateau Henri BonnaudSteff Rosé EKO 2021

Ekologisk

Frankrike, Provence, 750 ml, 12,5%

Ny bekantaskap från en av vår stora kundfavoriter Henri Bonnaud! Vinet görs på en blandning av syrah och grenache. Druvorna skördas i september och efter en kall maceration (3 till 4 timmar) och en lätt pressning sker jäsningen vid låg temperatur.

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2021

Smaknotering

Inbjudande, lätt och frisk doft av röda vinbär, hallon, örter, kryddor och mineral. Smaken är torr med pigg och balanserad syra, mycket elegant med lätta toner av mogna röda bär i en lång och läcker eftersmak.

Drickes
2023-2023
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Chåteau Henri Bonnaud har tre år i rad blivit framröstad som en av de största stjärnorna i Provence. Vingården ligger på höjderna utanför Aix-en-Provence. Det 18 kilometer långa och 1 000 meter höga bergsmassivet ger ypperliga växtförhållanden. Stéphane Spitzglous är fjärde generationen vinmakare i firman och tog över driften från sin svärfar 1996. Både källarna och vingårdarna är renoverade för att stadigt skapa förutsättningar för bättre viner.

http://www.chateau-henri-bonnaud.fr/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du