Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Henri Bonnaud Provence Saint Victoire Rosé  EKO 2021
Våra kunder tycker

Chateau Henri BonnaudProvence Saint Victoire Rosé EKO 2021

Ekologisk

Frankrike, Provence, 750 ml, 12,5%

Ny årgång av vår stora kundfavorit! Vinet görs är gjort på en typisk blandning av 85 procent grenache och 15 procent cinsault. Sainte Victoire-berget ligger norr om det berömda Palette och vinerna som produceras här hör varje år till de bästa från Côtes de Provence. 2005 fick man en egen ursprungsbe ···

Styckvis

159 kr

/flaskaOrd. pris 199 kr
Låda (6 st)

1 014 kr

Ord. pris 1 194 kr
Årgång

2021

Smaknotering

Inbjudande och fruktig doft av hallon, smultron, rabarber, örter, mineral och gräs. Smaken är torr med pigg och balanserad syra, lätt, frisk och fräsch med toner av mogna röda bär en i lång och läckert kryddig eftersmak

Drickes
2023-2023
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Ny årgång av vår stora kundfavorit! Vinet görs är gjort på en typisk blandning av 85 procent grenache och 15 procent cinsault. Sainte Victoire-berget ligger norr om det berömda Palette och vinerna som produceras här hör varje år till de bästa från Côtes de Provence. 2005 fick man en egen ursprungsbeteckning: Côtes du Provence Sainte Victoire. Château Henri Bonnaud har de senaste åren blivit en av stjärnorna i området. Vingården är ekologiskt certifierad och druvorna växer i det speciella mikroklimat som berget skapar och på kalkstensrika jordar.

Producenten

Chåteau Henri Bonnaud har tre år i rad blivit framröstad som en av de största stjärnorna i Provence. Vingården ligger på höjderna utanför Aix-en-Provence. Det 18 kilometer långa och 1 000 meter höga bergsmassivet ger ypperliga växtförhållanden. Stéphane Spitzglous är fjärde generationen vinmakare i firman och tog över driften från sin svärfar 1996. Både källarna och vingårdarna är renoverade för att stadigt skapa förutsättningar för bättre viner.

http://www.chateau-henri-bonnaud.fr/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du