Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Château d

Vad tyckte du?

Château d'Esclans Les Clans Rose 2010

Frankrike, Provence, 750 ml

90% av vinet är frirunnen must och 10% mycket försiktigt pressat. Alkoholjäsningen sker på nya och 1 år gamla franska 600-liters ekfat och vinet lagras sedan på desamma i 10 månader. Faten är temperaturkontrollerade och omrörning av jästfällningen, battonage, görs 2 gånger per vecka för att berika m ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2010

Druvor

Rolle, Grenache

Smaknotering

Doften är stor och generöst fruktig med inslag av röda bär som hallon och körsbär, apelsin och kryddor. Smaken är torr, med markerad syra, och komplex med toner av mineral, vanilj, kanderade blommor och vitpeppar.

Drickes
2019-2015
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

WineSpectator
92p/100

Intense and well-structured, with some tannic power behind the vibrant, creamy flavors of cherry, blackberry and wild plum. Ginger and smoke notes linger into the long, rich finish. Very distinctive. Drink now through 2014.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar bra som aperitif, till smakrika grönsaksrätter eller till kyckling, fisk och skaldjur. För recept klicka på länkarna nedan.

Vinet

90% av vinet är frirunnen must och 10% mycket försiktigt pressat. Alkoholjäsningen sker på nya och 1 år gamla franska 600-liters ekfat och vinet lagras sedan på desamma i 10 månader. Faten är temperaturkontrollerade och omrörning av jästfällningen, battonage, görs 2 gånger per vecka för att berika musten ytterligare. Hälften av grenachedruvorna kommer från 80 år gamla stockar. DRUVOR 75% grenache och 25% rolle. Vinet är drickfärdigt men tål att sparas en tid.

Producenten

Château d'Esclans är beläget på en exceptionell plats, hög mark i närheten av Gorges de Pennafort, två mil nordväst om den antika romerska staden Frejus vid Medelhavskusten. De första spåren av slottet kan spåras tillbaka till gallernas-period då dess läge fungerade som en utsiktsplats, och värn mot inkräktare resandes med båt in i viken Frejus.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.

http://www.chateaudesclans.com/