Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée Cuvée Sans Soufre Ajoutée EKO 2021

AmédéeCuvée Sans Soufre Ajoutée EKO 2021

Ekologisk

Frankrike, Luberon, 750 ml, 14%

Detta helt osvavlade naturvin är producerat av ekologiskt jordbruk, kommer från vinstockar helt belägna i hjärtat av Luberon Regional Natural Park. Skörden sker vid en tidpunkt som är optimal för att skapa ett vin som tillsammans med kort fatlagring av endast frirunnen juice ska ge dina smaklökar e ···

Styckvis

129 kr

/flaskaOrd. pris 159 kr
Låda (6 st)

774 kr

Ord. pris 954 kr
Årgång

2021

Smaknotering

Doften bjuder på toner av krossad mogen frukt och blåbärs- och hallonlikör med. nyanser av kola. Smaken är direkt och intensivt fruktig med silkeslena tanniner och en pigg syra.

Drickes
2023-2025
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Detta helt osvavlade naturvin är producerat av ekologiskt jordbruk, kommer från vinstockar helt belägna i hjärtat av Luberon Regional Natural Park.

Skörden sker vid en tidpunkt som är optimal för att skapa ett vin som tillsammans med kort fatlagring av endast frirunnen juice ska ge dina smaklökar en rejäl upplevelse av kryddiga och fruktiga toner.

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du