Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau La Brande Château La Brande 2015

Vad tyckte du?

Chateau La Brande Château La Brande 2015

Ekologisk

Frankrike, Cotes de Castillon, 750 ml, 14%

Detta vin är verkligen en sann representant från Castillon Côtes de Bordeaux. Det är en blend av 70 % merlot, 20 % cabernet franc och 10 % cabernet sauvignon. Vinet viniferas på systerslottet Château Mangot. Under efterlagringen delas vinet upp i tredjedelar - 1/3 lagras på cementtankar, 1/3 på 225 ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2015

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc

Smaknotering

Doften är packad av mörkfruktiga toner av svarta vinbär, örter, plommon och mocca. Kroppen är fyllig med välintegrerade tanniner och en kryddig eftersmak.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

James Suckling
91 p "Plenty of fruit for the vintage with dried berry, chocolate, spice character."

"Plenty of fruit for the vintage with dried berry, chocolate, spice character. Full body, silky texture."

Dina Viner
89++ p "Ett djupt, rikt och fylligt vin."

"Ett djupt, rikt och fylligt vin med tät, mörkröd frukt, bra balans och inslag av svarta vinbär, mörka plommon, kaffe, björnbär, lakrits, kryddor och fat."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

 

Vinet

Detta vin är verkligen en sann representant från Castillon Côtes de Bordeaux. Det är en blend av 70 % merlot, 20 % cabernet franc och 10 % cabernet sauvignon. Vinet viniferas på systerslottet Château Mangot. Under efterlagringen delas vinet upp i tredjedelar - 1/3 lagras på cementtankar, 1/3 på 225 liters ekfat och 1/3 lagras i gamla ekfat. 2015 var en utmärkt årgång för röda viner i Bordeaux.  Det är ett fylligt och drickbart vin som även klarar ett par års lagring.

Producenten

Château la Brande drivs av Anne-Marie och Jean-Guy Todeschini (som också driver Château Mangot). Sönerna Karl och Yann har också klivit in i familjeföretaget. De har uteslutit bekämpningsmedel och sulfit.

http://www.chateaumangot.fr/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du