Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Henri Mandois Victor 2008

Vad tyckte du?

Henri Mandois Victor 2008

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12%

Det är ingen tillfällighet att Champagne Mandois kan leverera en så hög kvalitet som de gör, Det är få producenter som känner till sina ägor och deras klimat, möjligheter och begränsningar så väl som familjen Mandois gör. Det har i snart 300 år odlad sina druveor på samma ägor i Pierryområdet strax ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2008

Druvor

Chardonnay

Smaknotering

En krämig och elegant champagne med friska och fräscha toner av ananas, aprikos sätter på en touch av vanilj. I tävlingen att bli "världens bästa chardonnay 2012" vann Henri Mandois Blanc de Blancs i vintage 2007 guld.

Drickes
2019-2029
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-9ºC
Sockerhalt
6 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin


Vinet

Det är ingen tillfällighet att Champagne Mandois kan leverera en så hög kvalitet som de gör, Det är få producenter som känner till sina ägor och deras klimat, möjligheter och begränsningar så väl som familjen Mandois gör.

Det har i snart 300 år odlad sina druveor på samma ägor i Pierryområdet strax söder om Epernay. i dag är det den 9:e generationen som står vid roret. Så det är inte konstigt att de 35 hektar vingårdar hanteras exakt som Mandois vill ha dem och att de på så vis får fram de absolut högsta kvalitetn på druvorna.

Producenten

I byn Pierry som ligger i Côte des Blancs äger Mandois 35 hektar vinmark. Detta är en liten och hantverksmässig producent med personliga champagner. Mandois historia sträcker sig tillbaka till 1735.
http://www.champagne-mandois.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du