Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Georges Glantenay & Fils Bourgogne Aligoté 2017

Vad tyckte du?

Domaine Georges Glantenay & Fils Bourgogne Aligoté 2017

Ekologisk

Frankrike, Bourgogne Aligoté, 750 ml, 13%

Detta aligoté-baserade vita vin från Glantenay & Fils i Bourgogne är en underbar och frisk smakupplevelse. Domaine Glantenay har producerat vin i Volnay i sex generationer. Renoveringar av Volnay-vineriet har bidragit till en mer moderna och samtida stil på Glantenay-vinerna. Druvan aligoté är en "g ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Aligoté

Smaknotering

Inbjudande doft med aromer av tropisk frukt, gröna äpplen och krita. Smaken är fyllig men fräsch med en hög syra och en lång fruktig eftersmak.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Detta aligoté-baserade vita vin från Glantenay & Fils i Bourgogne är en underbar och frisk smakupplevelse. Domaine Glantenay har producerat vin i Volnay i sex generationer. Renoveringar av Volnay-vineriet har bidragit till en mer moderna och samtida stil på Glantenay-vinerna. Druvan aligoté är en "glömd" grön druvsort i Bourgogne som är ett måste att testa för vinälskaren. Vinet kan drickas redan nu men vinner på en tids lagring. Passar till fisk, kyckling, kalv, fläsk och hårda ostar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du