Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Vieux Chateau Certan Vieux Chateau Certan 1999

Vad tyckte du?

Vieux Chateau Certan Vieux Chateau Certan 1999

Frankrike, Bordeaux, 750 ml, 13%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

1999

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Vieux Château Certan ligger i hjärtat av Pomerol på högplatån. Redan på 1700-talet var egendomens rykte mycket gott och man tillhör de den riktigta toppen i distriktet. Egendomen omfattar 14 hektar och är planterad med 65% Merlot, 30% Cabernet Franc och 5% Cabernet Sauvignon. Denna druvmix möjliggör bästa möjliga balans i varje årgång mellan Merlot och Cabernet Franc. Den sistnämnda (Cabernet Sauvignon) presterar exceptionellt bra i denna terroir och når perfekta mognads nivåer. Druvorna plockas för hand och sorteras noggrant i slutet av varje vinrad. Efter en mild krossning vinifieras de och läggs på ekfat, var sort för sig. Dessa fat är avsedda att ge kvalité av ”Le Grand Vin” består av 100% nya franska ekfat och vinet lagras mellan 18 till 22 månader.
www.vieuxchateaucertan.com