Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bernard Magrez Tivoli 2009

Vad tyckte du?

Bernard Magrez Tivoli 2009

Frankrike, Bordeaux, 750 ml, 13,5%

LAGRINGSHORISONT 2013-2030, samtidigt som vinet erbjuder oerhörd glädje i sin ungdom kommer detta vin utan tvekan att utvecklas till ett imponerande vin med några år i källaren. Bernard Magrez är en ’self-made man’ som gjorde sin förmögenhet från drycker. Men nu har han inblandad i en helt anna ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2009

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot

Smaknotering

Mycket, mycket bra Bordeaux att njuta idag och 20 år framåt. Tasting note Här har vi en fullt mogen Bordeaux som verkligen lyser upp tillvaron. Vinet är oerhört elegant och visar upp en förförande palett av smaker som svarta vinbär, körsbär, plommon, ceder och ett uns av lakrits. Vinet är drygt medelfylligt och har en mycket lång och inställsam eftersmak.

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Klicka på länkarna nedan för passande recept

Vinet

Vinet

LAGRINGSHORISONT 2013-2030, samtidigt som vinet erbjuder oerhörd glädje i sin ungdom kommer detta vin utan tvekan att utvecklas till ett imponerande vin med några år i källaren.

Producenten

Bernard Magrez är en ’self-made man’ som gjorde sin förmögenhet från drycker. Men nu har han inblandad i en helt annan, mer exklusiv del av näringslivet: de senaste 20 åren har han investerat i prestigefyllda vingårdar, framför allt i Bordeaux, där han äger flera slott, och på senare tid runt om i världen. Det totala antalet just nu är 35 vingårdar, vilket gör det till en ganska stor portfölj. På i princip samtliga slott tillämpas modern produktion vilket ger viner som allt som oftast får epitetet "Great value for money".

Producenten

Bernard Magrez är en ’self-made man’ som gjorde sin förmögenhet från drycker. Men nu har han inblandad i en helt annan, mer exklusiv del av näringslivet: de senaste 20 åren har han investerat i prestigefyllda vingårdar, framför allt i Bordeaux, där han äger flera slott, och på senare tid runt om i världen. Det totala antalet just nu är 35 vingårdar, vilket gör det till en ganska stor portfölj. På i princip samtliga slott tillämpas modern produktion vilket ger viner som allt som oftast får epitetet Great value for money.

http://www.bernard-magrez.com/