Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Prova på Winefinders kundfavoriter

Vad tyckte du?

Prova på Winefinders kundfavoriter

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Smaknotering

  • Marchesi de Frescobaldi Pomino Bianco 2015 - 2 flaskor: Pinot bianco och chardonnay i ren och fräsch stil. Pomino Bianco är Toscanas minsta DOC som ägs helt och hållet av Frescobaldi, så kallad monopole. Doften är ung, fräsch och fruktig med toner av citron, lime, gröna äpplen, vita blommor och mandel. Smaken är medelfyllig och frisk med inslag av citrus och blommor. Lång och läskande avslutning. Servera som aperitif eller till lättare fisk- och skaldjursrätter. 
  • Condado de Haza 2012 - 2 flaskor: Tempranillodruvor från Ribera del Duero (som här kallas Tinto Fino) och den ansedda vinmakaren Alejandro Fernandez. 2012 blev en strålande årgång. Doften är stor, rödfruktig och harmonisk med inslag av mörka körsbär, plommon, torkade jordgubbar, mullbär, krita, lite tobak och torkade örter. Smaken är djup och fyllig med fin balans och struktur. Lång och nyanserad eftersmak. Servera till rätter av nöt och lamm. 
  • First Drop Wines Mothers Milk Shiraz 2014 - 2 flaskor: Ett härligt koncentrerat rödvin från Barossa Valley på regiones signaturdruva shiraz. Stor och generös doft med toner av björnbär, mörka plommon, sötlakrits, choklad, fat och inslag av gröna örter som mynta och eukalyptus. Smaken är fruktdriven, mycket fyllig med inlindade tanniner. Lång, balanserad och nyanserad eftersmak. Servera till fläsk och nöt, gärna grillat.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet