Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Winefinders Prova på Winefinder II

Vad tyckte du?

Winefinders Prova på Winefinder II

Missa inte Prova på Winefinder Volym III som tagits fram för att ge ett bra vin till varje tillfälle och är en fin introduktion till Winefinders sortiment. Lådan innehåller 6 olika viner i olika stilar; ett mousserande, ett vit, en rosé och tre röda viner. En perfekt startlåda för dig som vill ha ut ···

Låda (6 st)

798:-

Smaknotering

En härlig blandlåda med ett fräscht och läskande bubbel, en snustorr riesling och en härligt bärig rosé. Dessutom tre olika röda, två gånger cabernet från USA och Italien och en klassisk valpolicella. 

 

Graham Beck Brut Blanc de Blancs 2013 (1 flaska)


Druvorna till detta vin handplockades från Graham Becks "Chardonnay Clonal"-vingårdar i Robertson. Jordmånen i dessa vingårdar har ett rikt naturligt innehåll av kalksten. De olika kloner som återfinns här har olika smakprofiler som bidrar till den unika komplexiteten och mineraliteten i basvinerna. Skördeuttaget ligger på 8-10 ton / ha.
 Vinet är en så kallad Méthode Cap Classique, vilket är Sydafrikas motsvarighet till traditionell metod (samma metod som man använder vid champagnetillverkning), med en andra jäsning på flaskan. För detta vin så buteljerades det slutliga blandade basvinet för en andra jäsning med jästkontakt under minst 48 månader innan det degorgerades.

Weingut Müller Riesling Silberbichl 2018 (1 flaska)

Müllers vingård Silberbichl ligger belägen längs Donau’s flodkant och har med sina branta terrasser och gamla jordmån de givna förutsättningarna för att skapa riesling av högsta klass. Druvorna skördades i mitten av oktober - väl i vineriet skedde en sval jäsning följt av en lagringsperiod i rostfria ståltankar innan buteljering. Alla vinmakningsstegen har tagits för att bibehålla vinets fräschör och typiska aromatik. Detta är en frisk och stiltypisk österrikisk riesling som passar såväl som aperitif som till en stor mängd möjligheter för att matcha till maten: fisk, skaldjur, sallader, pajer och grönsaksrätter kommer alla att vara bra följeslagare.


Wente Vineyards Southern Hills Cabernet Sauvignon 2016 (1 flaska)


Ny bekanskap som har imponerat på Winefinderteamet. Klassisk cabernet i en snygg stil. Nyanserad, fruktig doft med karaktär av svarta vinbär, choklad, mörka körsbär, plommon och vanilj. Smaken är mycket fruktig med tydliga inslag av svarta vinbär, plommon, choklad, mocka, fat och vanilj.

 
Château Pigoudet Première Rosé  2019 (1 flaska)


Det här är en härligt fräsch och lite kryddig Provence-rosé i fruktig stil. Château Pigoudet strävar efter en ren och frisk fruktighet i sina viner och levererar med detta vin ett perfekt sommarvin i lättillgänglig stil. Matcha med fisk, skaldjur, sallader, lättare kötträtter eller som en aperitif.

Tedeschi Capitel Nicalò 2017 (1 flaska)


Klassisk Valpolicella från ett av de riktigt gamla amaronefamiljerna. Vinet görs enligt familjen Tedeschis ledord; struktur, elegans och delikata aromer. Druvorna kommer från vingårdar i Mezzane och Tregnano där jordmånen främst består av lera och kalksten av morainiskt ursprung. Rankornas snittålder är 25 år och består av en blend av 35% corvina, 35% corvinone, 20% rondinella, 10% rossignola, oseleta, negrara och dindarella. Druvorna skördades i slutet av september och början av oktober. Vinet lagrades därefter i ett år på slavonisk ek och sex månader på flaska. Ett klassiskt italienskt vin som kommer att sitta som handen i handsken med klassisk italiensk mat.

Cantina S.Osvoldo Cabernet Sauvignon DOC Venezia 2018 (1 flaska)

Cantina S.Osvoldo Cabernet Sauvignon vingårdar i Venezia. En klassisk fruktdriven cabernet som passar utmärkt till smakrika ostar och kraftigare kötter av nöt och vilt. Fruktig doft av svarta vinbär, hallon, björnbär och mogna körsbär. Detta återkommer även i smaken där det kompletteras med lätt örtig inslag av choklad.

Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/517951

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Missa inte Prova på Winefinder Volym III som tagits fram för att ge ett bra vin till varje tillfälle och är en fin introduktion till Winefinders sortiment. Lådan innehåller 6 olika viner i olika stilar; ett mousserande, ett vit, en rosé och tre röda viner. En perfekt startlåda för dig som vill ha utvalda viner som passar till det mesta! 

Pris om du köper flaskorna var för sig - 884:-.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du