Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Diverse Producenter Lagringsviner Volym 2

Vad tyckte du?

Diverse Producenter Lagringsviner Volym 2

Utvalda lagringsviner - fyra spännande och högklassiga viner med tre flaskor av varje sort. Perfekt för dig som vill  följa vinets utveckling - ett tips är att testa en flaska nu, en om tre år och en om fem år! 

Låda (12 st)

3 900:-

Smaknotering

Crystallum Wines Bona Fide Pinot Noir 2013 (3 flaskor)

Det här är en Single Vinyard pinot noir från Crystallum. Bona Fide är latin och betyder ungeför "i goda händer", och det är precis vad denna vingård är. Vingårdsäget är i hjärtat av Hemel en Arde Valley i Walker Bay och är det mest gynnsamma av alla Crystallums marker. Vinet lagras 11 månader på franska fat varav 20 procent nya. Stor, inbjudande doft av parfymerad sötmogen frukt med fin elegans och blommiga inslag. Smaken är medelfyllig, frisk och komplex med toner av mogna jordgubbar, körsbär och hallon. Eftersmaken är lång och balanserad.

 

Château Maris Damn Good Shit 2012 (3 flaskor)

Vinet är producerat på Syrahdruvor från över 60 år gamla vinstockar. Fatlagring sker företrädesvis på gamla franska barriques i 18 månader. "Impressive, hard to resist" Wine Advocate Storlagen doft av blåbär, peppar och träkol i en kryddig och samtidigt elegant stil. Väl integrerade fattoner. Smaken är välbalanserad och kraftig på samma gång, fylligt och intensivt med solmogna mörka bär som avrundas med en smak av engelsk lakrits. Ett solitt vin som bör avnjutas till en rejäl köttbit.

 

Terredora Taurasi Pago dei Fusi 2007 (3 flaskor)

Klassisk Taurasi helt gjord på Kampaniens stolthet, Aglianicodruvan. Gårdens toppvin från vinmarken Pago dei Fusi. Vinet har legat 14 månader på ekfat och hela två år på flaska innan det släpptes till marknaden. DRUVOR 100% aglianico.

 

Lamborghini Campoleone 2010 (3 flaskor)

DRUVOR 50 % sangiovese och 50 % merlot Vinet har har först fått jäsa och sedan lagrat i franska ekfat i 12 månader. Druvorna till detta vin, som är Lamborghinis flaggskepp, är noga utvalda och en del kommer från vingårdens äldsta stockar planterade 1970. "2010 Campoleone is the best I have tasted" Monica Larner, Wine Advocate Doften är stor, nästan explosiv med lager av mogen frukt. Smaken är mycket fyllig fulladdad med mörk frukt, kaffe och choklad. Vinet har en fantastsik balans och trots sin kraft bjuder det även på silkeslena toner. Väldigt lång och balanserad eftersmak.

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Utvalda lagringsviner - fyra spännande och högklassiga viner med tre flaskor av varje sort. Perfekt för dig som vill  följa vinets utveckling - ett tips är att testa en flaska nu, en om tre år och en om fem år!