Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Winefinders Lagertömningslådan premium

Winefinders Lagertömningslådan premium

Temalådan med några av våra bästa matviner. Nu säljer vi de sista lådorna av denna lyxiga middagslåda. Det här är en blandningsom ger dig ett bra vin till varje tillfälle och är en fin introduktion till Winefinders sortiment. Lådan innehåller 6 olika viner i olika stilar som perfekta till en middag ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Smaknotering

Albert Sounit Caprice Brut Blanc de Blancs -  (1 flaska)

Härligt fräsch Cava i klassisk stil! Doften bjuder på fruktiga toner av persika och aprikos med en nyans av sommarblomster. I smaken framträder en fin krämighet som bärs fram av en läcker syrlighet.

 

Barco del Corneta Cucú 2019 - (1 flaska)

Cucú, Barco del Cornetas lillebror är ett regionalt vin, eftersom en del av druvan kommer från La Seca, där mer strukturerade viner erhålls, och delvis från Aldeanueva del Codonal, i Segovia, vilket ger mer friskhet, syra och blommiga aromer.

 

Schiopetto Friulano DOC Collio  2018 - (1 flaska)

Druvorna till Collio Friulano di Schiopetto kommer från vingårdar i kommunen Capriva Del Friuli som ligger i regionen Friuli Venezia Giulia. Vinet produceras uteslutande med Friulano-druvor som skördas för hand och jäses i rostfritt stål med temperaturkontroll.

 

Pago Casa Gran Casa Benasal Crux 2017 - (1 flaska)

Från ekologiska hantverksegendomen Pago Casa Gran. Druvorna till deras Crux (menstadels monastrell med lite garnacha och syrah) får jäsa med hjälp av sin naturliga jäst i ståltankar. Efter avslutad jäsning så fördelas vinet så att det dels lagras i betongtankar och dels i på stora Foudres, fat av fransk ek, under tio till tolv månader. Beroende på årgång blandas de båda delarna samman innan de åter delas upp för ytterligare åldrande. Varje druvsort hålls separerat fram tills dess att den slutgiltiga blenden görs. Resultatet är ett smakrikt och fruktfokuserat vin med en touch av ek. Drick till kötträtter av nöt, lamm eller fläsk.

Domaine La Barroche Liberty 2019 - (1 flaska)

Ny årgång av Liberty - vinet om symboliserar Julien Barrots och Yannick Alliauds önskan om frihet. Här har de lagt regionens klassifikationsregler åt sidan och har istället låtit erfarenhet och kreativitet styra med druvsorter från flera olika appellationer. Druvorna har de den här gången hämtats från den sydligaste delen av Rhônedalen, bredvid de Gadagne och Crau-platån i Châteauneuf du Pape. De i snitt 65-åriga vinstockarna växer på terrasser som är täckta med flodstenar på en höjd av 125 meter. Fördelning mellan druvsorterna är 55% Grenache, 18% Syrah 12% Mourvèdre 10% Cinsault 5% Carignan Vinframställningen sker i underjordiska betongfat där vinet får skalmacerera i över fyra veckor. Efter jäsning lagras det i gamla 600-lters ekfat under cirka 18 månader fram till dess att vinet buteljeras utan filtrering.

 

Domaine Lafage Tessellae Old Vines 2015 - (1 flaska)

Ännu ett kanonvin från Domaine Lafage och Côtes du Roussillon som fått 93 p av Wine Advocate. Det Tessellae Old Vines är till skillnad från Tessellae Carignan Vieilles Vignes gjort på en blandning av grenache, syrah och mourvèdre - men druvorna kommer även här från gamla stockar som växer i en svart skifferjord på 150 meters höjd. Dessutom har man med en liten del grenache gris i mixen. Vinet har lagrats i 12 månader på betongtankar och har buteljerats ofiltrerat för att behålla så mycket smak och struktur som möjligt.

Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Temalådan med några av våra bästa matviner. Nu säljer vi de sista lådorna av denna lyxiga middagslåda. Det här är en blandningsom ger dig ett bra vin till varje tillfälle och är en fin introduktion till Winefinders sortiment. Lådan innehåller 6 olika viner i olika stilar som perfekta till en middag som kräver bubbel, vitt och rött men som också naturligtvis går att dricka var för sig: Här finns ett fräscht mousserande (en Crémant de Bourgogne), ett vit smakrikt och lite kryddigt vin från Spanien och ett läckert stilrent italienskt vin på druvsorten Friulano från en av de absolut bästa i Friuli. Och här finns tre smakrika rödviner som funkar utmärkt till kyckling (Casa Benasals Crux), lamm och nöt (Domaine la Barroches Liberty) och fläsk (Domaine Lafages Tessellae).

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du