Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Winefinder Kundernas Favoriter
Våra kunder tycker

WinefinderKundernas Favoriter

Temalådan med några våra mest sålda viner - det vill säga vinerna som ni kunder gillar bäst. Det här är en blandning som ger dig ett bra vin till varje tillfälle och är en fin introduktion till Winefinders sortiment. Lådan innehåller 6 olika viner i olika stilar; ett fräscht mousserande, ett vit sma ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Smaknotering

Montelvini Prosecco Extra Dry -  (1 flaska)

Härligt fräsch Prosecco i klassisk stil! Producenten bakom detta vin gör en mängd olika mousserande viner i olika stilar och detta är Extra Dry Prosecco. Klassisk i stilen med sin päronfruktiga aromatik är den utmärkt att dricka i sin ungdom - gärna som aperitif eller tillsammans med skaldjur, fisk och sallad.

 

David Finlayson Chardonnay 2021 - (1 flaska)

David Finlaysons chardonay är ett balanserat vin med mycket frukt i en härligt krämig stil. Vinet är tillverkat av druvor från fyra olika vingårdar. Alla druvor handplockas och fatjäses med den naturligt förekommande jästen. 30% av vinet genomgår malolaktisk jäsning för att ge en lite mer avrundad stil. Efter jäsning har vinet mognat tio månader på franska ekfat (10% nya fat).

 

Chateau Pesquie Edition 1912M Rouge 2020 - (1 flaska)

Namnet Edition 1912M är en hyllning till berget Mount Ventoux som tornar upp sig i området med sina 1912 meter som det sista stora berget i alpkedjan. I folkmun går berget under namnet ”Jätten från Provence”. Druvorna till detta vin kommer från vingårdar kring bergets fot med en attityd om ungefär 300 meter över havet. Här är jordmånen lerig och kalkrik och mikroklimatet är bland de kallaste i södra Rhône med stora skillnader i temperatur mellan dag och natt.


Vinet består av 70% grenache och 30% syrah med små spår av cinsault och carignan. Druvorna avstjälkas och jäses i 15 dagar på rostfria ståltankar och betong. Vinet lagras inte på ekfat för att vidare behålla den fruktiga fräschören. Vinet är gott att njuta som det är eller till rustik mat såsom pizza, grillat, charkuterier, och rätter med fågel.

 

 

Ego Bodegas Acuma 2021 - (1 flaska)

Druvorna skördas för hand vid perfekt mognad, ett andra urval görs i källaren före vinfikation. Druvorna genomgår endast en försiktig press innan den temperaturkontrollerade jäsningen (max 24 C). Efter det får vinet macerera med skalet i 15 dagar, med försiktig omrörning av bottenfallet och slutligen genomförs en malolaktisk jäsning på träfat.

 

Jeff Carrel Les Darons 2020 - (1 flaska)

Ny årgång av en riktig Winefinder klassiker. Prestigefyllda vintidningen The Wine Advocat har sagt så här om Jeff Carrel: "Om vinet kommit från en mer prestigefylld region hade det kostat tre gånger mer!". Darons är regionens lokala slang för fäder, och namnet härleds till vinstockarnas ålder – de har över 40 år på nacken. Vinet är gjort på mestadels grenache (75%), som fått sällskap av en gnutta carignan och syrah från en vingård på hög höjd i Laure-Minervois. Vinet vinifieras utan svavel (lite tillsätts vid buteljering). Nya årgången är förstås ung men bjuder redan på de klassiska kryddiga smakerna av röda och mörka bär och mineral. Ett riktigt matvin! 

 

 

Tedeschi Capitel San Rocco Ripasso 2018 - (1 flaska)

Äkta Ripasso från gamla amaronefamiljen Tedeschi. Druvorna till detta vin kommer från en vingård på egendomen Maternigo runt kullarna kring Maraine i hjärtat av Valpoliciella Att vinet är gjort på Ripasso-metoden innebär att man jäst Valpolicellavinet tillsammans med pressresterna från Amaroneviner. Det är en teknik som ger struktur och extra smak åt. det färdiga vinet. Denna ripasso är en blend av 30% corvina, 30% corvinone, 30% rondinella, 10% rossignola, oseleta, negrara och dindarella. Vinet lagrades i slavonsk ek i sex månader innan buteljering.
Ett kraftfullt vin som passar bra till kraftfullare rätter med mycket smak.

Drickes
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Temalådan med några våra mest sålda viner - det vill säga vinerna som ni kunder gillar bäst. Det här är en blandning som ger dig ett bra vin till varje tillfälle och är en fin introduktion till Winefinders sortiment. Lådan innehåller 6 olika viner i olika stilar; ett fräscht mousserande, ett vit smakrikt vin från en av Sydafrikas absolut bästa producenter och fyra personliga röda viner som gör att du lätt kan matcha alla typer av middagar. En låda för dig som vill ha utvalda viner som passar till det mesta!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du