Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Winefinders Introlåda Volym 4

Vad tyckte du?

Winefinders Introlåda Volym 4

Efter succén med Introlåda Volym 1, 2 och 3: Missa inte Volym 4 som tagits fram för att ge ett bra vin till varje tillfälle och är en fin introduktion till Winefinders sortiment. En perfekt startlåda för dig som vill ha utvalda viner som passar till det mesta! Lådan innehåller 6 olika viner i olika ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Smaknotering

En härlig blandlåda med ett fräscht och läskande bubbel, ett krispigt vitt vin och ett lite rundare smörig chardonnay. Dessutom en kryddig och smakrik sydfransos, en mustig australiensare och en nyanserad och smakrik sydafrikan. 

Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/514151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Efter succén med Introlåda Volym 1, 2 och 3: Missa inte Volym 4 som tagits fram för att ge ett bra vin till varje tillfälle och är en fin introduktion till Winefinders sortiment. En perfekt startlåda för dig som vill ha utvalda viner som passar till det mesta! Lådan innehåller 6 olika viner i olika stilar; ett mousserande, två vita och tre röda viner. En perfekt startlåda för dig som vill ha utvalda viner som passar till det mesta!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du